Workshopruimte / locatie voor een kinderfeestje in Zeist

Op zoek naar een locatie om een workshop of kinderfeestje te geven?

Achter onze winkel in het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met eigen ingang met daarachter een grote multifunctionele ruimte van 65 vierkante meter. Een grote, lichte ruimte die prima geschikt voor het geven van een workshop, een kinderfeestje of een fotoshoot in Zeist bijvoorbeeld.

Voorzieningen workshopruimte / locatie voor een kinderfeestje / feestruimte in Zeist

De open ruimte beschikt over 6 tafels en ca 25 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is een wc, koud en warm stromend water en een koelkast aanwezig welke vrij gebruikt kunnen worden. Als je wilt zetten we de magnetron of elektrische kookplaat neer voor het opwarmen van bijvoorbeeld poffertjes of knakworstjes. Ook kun je met je eigen telefoon of tablet muziek afspelen via de versterker en zijn er discolampen aanwezig. Er is zelfs een klein podium waar je je kunsten op kunt laten zien.

Je kunt de ruimte zelf versieren en mooi aankleden en ook kun je je eigen drinken/eten meenemen. Wil je dit liever niet dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Standaard hangen er gekleurde vlaglijnen en hangen we wat ballonnen op. Ook zetten we de naam van de jarige op het raam voor een extra jarig gevoel. Onze grote koelkast kun je gebruiken om je versnaperingen in te bewaren. Wil je zelf niet sjouwen dan kunnen wij de koelkast voor je vullen. Zie voor de prijzen van de consumpties onze prijslijst.

Kinderfeestjes

In principe huur je de ruimte “kaal”. Wel denken we als je dat wilt graag mee over een leuke invulling van je kinderfeestje. Bonbons maken bijvoorbeeld, een discofeestje, of armbandjes, of een fotoshoot met je vriendinnen in je mooiste outfit. Ibiza spullen maken, of mooie ballon decoraties. Of toch nog een keertje slijm maken? Al heel wat kinderen gingen je voor! Bekijk het actuele aanbod en de prijzen van onze kinderfeestje op de volgende pagina.

Andere mogelijkheden

De ruimte kan behalve voor kinderfeestjes natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Misschien ben je fotograaf en heb je zelf geen ruimte om een studio te maken, of wil je met de haakclub eens allemaal bij elkaar komen. Een keertje vergaderen in een ongedwongen sfeer. Voor de fotografen onder ons stellen wij de studio set beschikbaar met 3 studiolampen, een remote trigger en achtergrond. Of eindelijk eens rustig kunnen werken aan je schilderij, boek of andere creatieve uiting. Zelfs dat kan!

Informeer ook bij ons naar de kosten voor het huren van onder andere foto-apparatuur, beamer, flip-over en televisie.

Wil jij informatie over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in Zeist of heb je interesse in het huren van onze locatie? Stuur ons een whatsapp (06- 255 82 434) of email: info@hebberz.nl met je wensen en we maken een mooi aanbod voor je. Je kunt ook onze prijslijst bekijken.

Prijzen workshopruimte Zeist / locatie voor een kinderfeestje in Zeist

Voor de actuele mogelijkheden en prijzen kun je kijken bij onze prijslijst.

Nieuwsgierig geworden? Mail vrijblijvend naar info@hebberz.nl of stuur ons een Whatsapp: 06-255 82 434 en we informeren je graag verder. Of kom een keertje zal kijken op de Steynlaan 32 in Zeist naar onze feestruimte.

Fotostudio Zeist
Fotostudio Zeist
Kinderfeestje Zeist
Kinderfeestje
Kinderfeestje Zeist
Kinderfeestje
Kinderfeestje Zeist
Kinderfeestje

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren