Win een Kletspot!

kletspot

Heb jij al een Kletspot in huis?

kletspot

In onze winkel verkopen sinds een tijdje de Kletspot, en met groot succes. Nooit van gehoord? Dit is een pot met daarin 200 vragen en dilemma’s. Iedereen doet zijn tablet of telefoon aan de kant en om de beurt trek je een kaart en beantwoord je de vraag of het dilemma. Het doel: eindelijk weer eens gezellig kletsen en lachen met elkaar. En ondertussen leer je elkaar ook weer een stukje beter kennen.

Wat voor vragen in de Kletspot?

Wat tref je dan zoal aan in deze vrolijke pot? Vragen als Welke taal zou jij moeiteloos willen spreken en Wie aan tafel mag jou wel uitnodiging voor een lekker zelfbereid diner. Een voorbeeld van een dilemma is: Weekendje weg met goeie vrienden of een week lang lekker in je eentje op de bank Netflix kijken?kletspot lieveling

Voor wie is de Kletspot?

De Kletspot is voor iedereen! Want naast de standaard versie is er ook een pot voor partners, om herinneringen op te halen en plannen te maken voor de toekomst. Voor kinderen van ca 6 t/m 14 jaar is er de kids versie, met een extra spel met dobbelsteen. En ook is er de Kletspot extra pittig, voor durfals en ervaren Kletspotten. En sinds kort de Kletspot Gozers, met vragen en dillema’s voor stoeren mannen. Natuurlijk met onderwerpen als sport, vrouwen en auto’s. De vragen en dilemma’s in deze Kletspot zijn wat uitdagender en zijn wat meer gewetensvragen.

Kletspot winactie

Van 10 tot en met 31 maart hebben we een leuke winactie. Plaats op onze Facebook pagina een foto van jullie terwijl jullie met de Kletspot spelen. Uit de foto’s kiezen we er eentje die de Kletspot extra pittig krijgt, voor nog meer Klets plezier. Doe je mee? Ga snel naar onze Facebook pagina en stuur je foto.

De winactie is inmiddels afgelopen maar de collectie Kletspotten breidt nog steeds uit! Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Bezoek dan onze webshop Hiks.

 

kletspot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *