Slijmfeestjes: wat was het leuk!

slijmfeestjes

De slijmfeestjes bij Hebberz: een terugblik

Ruim een jaar lang heb ik met veel plezier kinderfeestjes begeleid in de ruimte achter mijn winkel. Ondanks dat ik diverse soorten knutselfeestjes aanbood, bestond 99% van die feestjes uit slijmfeestjes.

Tientallen feestjes zijn gevierd, honderden potjes slijm gemaakt…..hoeveel lijm er doorheen gegaan is? Ik zou het niet precies weten maar ik haalde het met dozen tegelijk. Ik genoot van de blije gezichten als een slijm nu eens wel lukte en moest glimlachen om de kinderen die eerst niet wilden en later als een gek het meeste slijm produceerden.

slijmfeestjes

Geen begeleide slijmfeestjes meer

Je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen; de (begeleide) slijmfeestjes bij Hebberz stoppen. De winkel wordt -gelukkig- steeds drukker en het begeleiden van kinderfeestjes is hier niet meer mee te combineren.

Tijdens heel veel van de slijmfeestjes had ik heel veel hulp van Annalisa (super super!), maar het echt begeleiden, het klaarzetten, het schoonmaken, dat moest ik toch echt zelf doen. En dat lukt me niet meer. Ik zou iemand in kunnen huren die dit gaat doen maar dat zal de feestjes heel veel duurder maken, en dan zul je zien dat diegene net weer niet kan op de juiste tijden. Dan zou het me alsnog veel tijd kosten.

Een kinderfeestje kan nog steeds

zaalhuur

Natuurlijk kun je nog steeds onze gave ruimte huren voor feestjes, graag zelfs! De slingers en ballonnen hangen er standaard in en verder kun je het feestje zo indelen als je zelf wilt. En wil je alsnog slijm maken, of iets anders knutselen? Er zijn diverse webshop die complete knutselpakketten leveren. Ik geef je graag een paar opties. Je mag hier altijd voor mailen, appen of bellen.

De slijmfeestjes die nu geboekt zijn gaan uiteraard gewoon door! Nieuwe boekingen zal ik echter niet meer aannemen.

Slijmfuif op komst

Ik sluit het slijmfeestjes tijdperk vast nog wel af met een slijmfuif voor iedereen, dan kunnen we lekker alle spullen opmaken. Hou de Facebook pagina in de gaten voor verdere info hierover.

Alle slijm makers en maakster ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme. En natuurlijk Annalisa super bedankt voor al je hulp! Mochten er aan het einde nog slijmspullen over zijn dan weet ik een hele goede bestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hebberz.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.

WhatsApp chat